fialennuskoodi.com

Verkkokauppa.com Alennuskoodi Tammikuu 2022

Jatkaa Verkkokauppa.Com

Verkkokauppa.com Alennuskoodi: Löydetty 10 • tallenna 45% hakemistoon Verkkokauppa.Com. Ei vähimmäisostorajaa. Ole hyvä, ennen kuin Verkkokauppa.Com tarjouskoodi on mennyt käyttämään niitä!

  • Kaikki
  • Alennukset

Verkkokauppa.Com arvostelu

Ronald Daniel Vasar
2021-04-24 19:05:08

Nopea ja edullinen

Tilauksen käsittely nopeaa ja edulliset hinnat. Suosittelen! Ongelmatilanteessa aspa vastaa nopeasti.

Aatu P
2021-02-18 16:25:19

Hyvää

Tuotteet tulivat ja vastasivat odotuksia.

Rita
2021-02-14 17:54:47

Tyytyväinen vakiotilaaja

Olen vakiotilaaja ja koskaan ei ole ollut ongelmia tilausten kanssa. Hintavin tilaus on ollut kannettava tietokone (800€), jonka laatuun kuitenkin petyin. Reklamoidessa rahat palautettiin nopeasti.

Juha
2021-02-09 07:22:05

Muuten hyvä, mutta...

Muuten hyvä, mutta toimitus on todella hidas. Yleensä ollut useampi päivä, että saavat postitettua heti saatavilla olevan tuotteen. Samalla toimitusajalla saa Saksasta tavaran kotiin.

Satunnainen heittelijä
2021-02-05 14:24:11

Tuttu ja hyväksi havaittu

Vanhasta tottumuksesta ostin Asus ZenBook 13 -läppärin Jätkäsaaren Verkkokauppa.comista käyden paikan päällä myymälässä. Ei mitään valittamista, tosin helppohan tavara on myydä asiakkaalle, joka tietää, mitä haluaa.Ainoa hieman harmittava seikka on, että saman läppärin olisin saanut 15% halvemmalla, jos olisin ostanut sen muutama päivä myöhemmin. En tästä kauppaa moiti, hinnathan toki elävät markkinatilanteen mukaan.

Janne
2021-01-21 17:42:47

Palvelu oli erinomaista

Palvelu oli erinomaista. Tein tilauksen etukäteen netissä ja laitoin sen keräykseen lähtiessäni kohti verkkokauppaa. Siinä vaiheessa kun olin perille sain viestin että tavarat on kerätty ja menin suoraan noutokassalle. Toimi erinomaisesti ja palvelu oli erittäin hyvää.Palvelu on muuttunut huomattavasti paremmaksi kuin mitä se on ollut joitakin vuosia sitten.

Matti
2021-01-15 12:46:05

Verkkokauppa ja etanaposti kimpassa

Kaksi asiointia Verkkokaupassa parin viikon sisällä, kumpikaan ei ollut hyvä kokemus.Henkilökunta on myymälässä ystävällistä ja avuliaita+++ ;-)Mutta tavaran/telkun saanti varastosta, 45 min eka kerta. :-(Toisella tietokoneen hankin toimituksena, postin lokerikkoon. Ajattelin välttäväni jonot ja saada kohtuutoimitusajan. Ei onnistunut, toimitus (noin 10km) kesti kolme vrk.Ei viive maailmaani kaada, kun vain ajattelin saada koneen mukaan saaristoreissulle. Siellä nököttää postin laatikossa... :-((Samaan aikaan tilasin Norjalaiselta valmistajalta pari vaatetta, olivat pöydälläni kahdessa vuorokaudessa. Kaupan arvo viidesosa ja kuljetus sisältyi hintaan.Että jos Verkkokauppa.com, varustaudu odotteluun, viiveisiin...

M-V
2020-12-27 23:58:30

Hyviä kokemuksia löytyy

Kattava valikoima ja tilaukset tulleet nopeasti, takuut ja palautuksetkin hoituu, asiantunteva henkilökunta. Valitettavasti vanha mainoslause ei enää nykyään pidä läheskään aina paikkansa, ja voitkin saada vastaavia tuotteita mahdollisesti muualta halvemmalla, toisaalta valikoima on kuitenkin laaja ja lähes kaikkea löytyy.

Kevin
2020-12-23 08:17:07

Tuote tuli nopeasti perille

Tuote tuli nopeasti perille

Eero Asikainen
2020-12-08 15:51:10

Hyvä palvelu

Asioin usein, sekä myymälässä että verkkokaupassa olen saanut aina hyvää palvelua. Tuotteet laadukkaita ja ajallaan.

Aira Maria Ukkonen
2020-12-07 10:33:02

He lupaavat telkkarille 3v takuuta joka…

He lupaavat telkkarille 3v takuuta joka on täyttä kusetusta en tilaa ikinä mitään.

Olavi
2020-12-06 12:41:16

Toimii, mutta kallis.

+ Hyvä palvelu Pirkkalassa.+ Hyvä valikoima.+ Selkeät sivut ja kuitit tallennettuna tilille.+ Miellyttävä myymälä.- Tietokoneiden osien saatavuus huononee koko ajan.- Black Friday tarjoukset vedätystä, esim. meidän vuoden vanha jääkaappi oli "tarjouksessa" 20€ isommalla hinnalla vaikka emme itse ostaneet tarjouksesta.- Hinnat korkeat.

TT_
2020-12-03 20:54:00

Verkkokauppa.com Erinomainen!

Itselläni on ollut erittäin hyvät kokemukset tämän liikkeen kanssa, Useasti hyvät hinnat ja suht nopea toimitus.5/5 ON!

Juho T.
2020-11-28 09:48:30

Hyvää palvelua mutta todennäköisesti…

Hyvää palvelua mutta todennäköisesti aina kalliimpi.Pääasiassa olen tilannut tavaraa myymälästä noudettavaksi koska Raision myymälässä harvoin on tuotteita hyllyssä joita olen kaivannut. Pääasiassa musiikin tekemiseen liittyviä tuotteita kuten midi-keyboardeja jne.Tuotteet ovat myymälään saapuneet yleensä yhdessä arkipäivässä jos tilaus on ennen puoltapäivää tehty. Kesällä oli pientä ongelmaa polkupyörän takuuhuollon kanssa. Ensinnäkin verkkokauppa.com antoi väärän takuuhuollon osoitteen, eikä ollutkaan kiva paikan päällä huomata kun olet rikkinäisen pyörän saanut paikalle raahattua että kyseinen liike ei sitä pyörää korjaakaan. Lisäksi takuukorjaus kesti kuukauden. Se on hirvittävän pitkä aika.Sain kyllä lohdutukseksi lahjakortin, joten siitä kiitokset verkkokauppa.comille. Ainakin Raisiossa henkilökunta on ollut mukavaa varsinkin noutotiskillä. Paljon valikoimaa mutta tuo "todennäköisesti aina halvempi" ei pidä kyllä alkuunkaan paikkaansa enää nykyisin.Asiakaspalvelun vastausajat ovat välillä turhan pitkiä kun kaipaisi lisätietoa tuotteesta tai saatavuudesta. 2-3 päivää kun odottaa vastausta ei lämmitä asiakkaan mieltä. Mutta nämä vastausajat tuntuu olevan ongelma melko monessa suomalaisessa verkkokaupassa. Ulkomaille asioitaessa vastaukset tulee yleensä tunneissa ja puhutaan vielä isommista firmoista kuin suomalaiset kaupat.Pääasiassa hyviä kokemuksia kuitenkin ja tasaisin väliajoin tulee asiotua kyseisessä kaupassa.

Ilpo Heikkilä
2020-10-19 23:02:35

Ihan huippufirma

Ihan huippufirma! Olen ostanut todella paljon kaikenlaista elektroniikkaa vuosien varrella sekä netin kautta että Helsingin Jätkäsaaren myymälästä. Aina on kaikki toiminut hyvin. Ainoa syy sille, että ei tule täyttä viittä tähteä on raskas nettisivu, joka ei toimi sujuvasti jos tabletissa, kännykässä tai läppärissä ei ole tarpeeksi potkua. Nyt sekin ongelma on minun kohdalta poistunut, kun olen kaikki kolme uusinut vuoden sisällä, mutta sääliksi käy muita, jotka yrittävät nykiviä ja jumittavia sivuja käyttää.